Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Strange Empire

Strange Empire

26/01/2016 | Flixfilm

Se Strange Empire på Netflix

Indspilningsår: 2014–2015
Genre: Drama, Western
Instruktør: N/A
Skuespillere: Cara Gee, Tattiawna Jones, Melissa Farman, Aaron Poole
Spilletid: 60 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Denne dystre western udspiller sig i det 19. århundrede og følger en gruppe kvinder, der kæmper for at overleve, efter de fleste mænd i deres by er blevet dræbt.


Se Strange Empire på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStrange Empire havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Strange Empire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Strange Empire herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Strange Empire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strange Empire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar