Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Strange Magic

Strange Magic

23/11/2016 | Flixfilm

Se Strange Magic på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Musical, Romance
Instruktør: Gary Rydstrom
Skuespillere: Alan Cumming, Evan Rachel Wood, Elijah Kelley, Meredith Anne Bull
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En kærlighedseliksir får ram på feer, alfer og Bog King, da de alle forsøger at få eliksiren for sig selv.


Se Strange Magic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStrange Magic havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Strange Magic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Strange Magic herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Strange Magic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strange Magic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar