Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Strange Weather

Strange Weather

26/10/2017 | Flixfilm

Se Strange Weather på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Katherine Dieckmann
Skuespillere: Holly Hunter, Carrie Coon, Kim Coates, Choppy Guillotte
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En sørgende mor tager på tur med sin ven for at konfrontere den mand, som hun tror, stjal hendes afdøde søns forretningsidé for at blive rig.

Strange Weather havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Strange Weather på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Strange Weather ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strange Weather stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Strange Weather, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Strange Weather er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar