Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Stranger Things’ er den mest sete serie på Netflix

‘Stranger Things’ er den mest sete serie på Netflix

22/10/2019 | Flixfilm

stranger things sæson 4 netflix danmark premiere seertalDet kommer måske ikke som den helt store overraskelse taget populariteten og omtalen i betragtning, men Netflix har netop bekræftet, at ‘Stranger Things‘ sæson 3 er den mest sete på streamingtjenesten.

Det afslørede Netflix i deres seneste regnskab.

Helt præcist så 64 millioner husstande – og sikkert mange flere mennesker – tredje sæson af hit-serien i løbet af de første fire uger siden premieren. Ingen anden Netflix-serie har formået at trække så høje seertal.

Den store succes har naturligvis betyder, at ‘Stranger Things’ vender tilbage med en fjerde sæson og at Netflix har indgået et eksklusivt samarbejde med skaberne om at de skal udvikle flere serier og film til streamingtjenesten.

I regnskabet kunne Netflix også dele seertallene for ‘Unbelievable‘ og ‘Tall Girl‘, der blev set af henholdsvis 32 og 41 millioner husstande i løbet af deres første 28 dage på streamingtjenesten.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til anden del af 'Bridgerton' sæson 3

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig afslørede streaminggiganten at ‘La Casa de Papel‘ aka ‘Money Heist’ nu er den mest sete ikke-engelsksproget serie i udvalget, hvilket naturligvis har givet Netflix blod på tanden for at udgive mere indhold, der ikke er på engelsk.

Netflix har således planer om at lancere intet mindre end 130 nye lokal-sproget sæsoner til næste år, som er blevet produceret i 17 forskellige lande. Det inkludere blandt andet en ny sæson af den danske serie ‘The Rain‘.
Skriv kommentar