Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Stranger Things’ er tilbage i 2022 – Se ny teaser

‘Stranger Things’ er tilbage i 2022 – Se ny teaser

06/08/2021 | Flixfilm

stranger things 4 premiere danmarkNetflix har netop bekræftet, at den vanvittigt populære serie ‘Stranger Things’ vender tilbage med nye afsnit til næste år.

Afsløringen sker i en teaser, som også byder på klip fra den helt nye sæson.

Se teaseren, som blandt andet viser et nyt monster, nederst i artiklen.

Det var ventet, at ‘Stranger Things’ sæson 4 ville få premiere på streamingtjenesten i slutningen af 2021, men fans må altså bide sig i armen og vente på at kalenderen viser 2022. Hvorvidt serien lanceres i begyndelsen eller slutningen af året er der ingen oplysninger om.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med en premieredato i 2022 vil det snart være tre år siden, at tredje sæson havde premiere. Den landede 4. juli 2019 og fans må derfor være godt trætte af at vente på de nye episoder.

Det er har ingenlunde været meningen, at det skulle tage så lang tid at få den nye sæson i hus.

Produktionen var i fuld gang i marts 2020, men blev flere gange stoppet af corona, som satte alt på pause.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'The Magician’s Elephant'

Folkene bag den fantasifulde serie har tidligere udtalt, at sæson 4 er større, dristigere og mere kompliceret end nogensinde.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Netflix frigiver klip fra ‘Stranger Things’ sæson 4. Det skete også i også i 2020 og tidligere på året.

‘Stranger Things’ er skabt af Matt Duffer og Ross Duffer og er en kærlighedserklæring til 80’erne hvor byen Hawkins og en gruppe venner bliver rykket ind i et ekstraordinært mysterium, der involverer tophemmelige offentlige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter, og en meget mærkelig pige med overnaturlige kræfter.

Find ‘Stranger Things‘ på Netflix. Sæson 4 får premiere til næste år.Skriv kommentar