Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Stranger Things’ får en animeret spin-off serie

‘Stranger Things’ får en animeret spin-off serie

11/04/2023 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at når femte og sidste sæson af ‘Stranger Things’ har haft premiere, så vender universet tilbage med en animeret spin-off serie.

Serien er stadig uden navn og handlingen er under lås og slå, men Netflix fortæller, at den animationserfarne Eric Robles (‘Fanboy & Chum Chum’, ‘Glitch Tech’ skal udvikle den nye ‘Stranger Things’-serie.

Skaberne af ‘Stranger Things’, the Duffer Brothers, er også tilknyttet animationsserien som producere og udtaler i forbindelse med det nye projekt;

– “Vi har altid drømt om en animeret ‘Stranger Things’-serie i stil med de tegnefilm, som blev vist om morgenen i weekenderne og som vi elskede! At opleve denne drøm nu bliver til virkelighed overgår vores vildeste fantasi,” udtaler Matt og Ross Duffer i en pressemeddelese, og fortsætter;

Artiklen fortsætter under annoncen

– “Vi kunne ikke være mere blæst bagover af, hvad Eric Robles og hans team har fundet på – manuskripterne og illustrationerne er utrolige, og vi kan ikke vente med at dele mere med jer! Eventyret fortsætter.”

‘Stranger Things’-animationsserien er dermed på et meget tidligt stadie og derfor er der endnu ikke sluppet mange informationer ud, men +n ting er sikkert; forventningerne er enorme og det bliver svært at fortsætte universet på en af de mest sete Netflix-serier nogensinde.

LÆS OGSÅ:   'Virgin River' fortsætter efter sæson 5

Den animerede serie er dog ikke den eneste ‘Stranger Things’-spin-off som Netflix har på tegnebrættet. I 2021 afslørede Netflix nemlig, at en ‘standalone’-serie om Eleven og hvordan hun udviklede sine mystiske kræfter, var under udvikling. Streamingtjenesten har dog ikke røbet flere oplysninger om serien siden annonceringen, så den kan være blevet lagt på hylden.

Hitserien ‘Stranger Things’ med Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton og Noah Schnapp lukker og slukker som nævnt efter sæson 5, der er fastsat til at få premiere i 2024.

Læs mere om hvad vi kan forvente os af ‘Stranger Things’ sæson 5 her: ‘Stranger Things’ kulminerer i femte og sidste sæson.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar