Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Stranger Things’ flytter til New Mexico

‘Stranger Things’ flytter til New Mexico

11/03/2020 | Flixfilm

Stranger Things flytter til New MexicoOptagelserne til fjerde sæson af hitserien ‘Stranger Things’ begynder om få måneder, men alt er ikke som det plejer.

Efter at have været i Atlanta i de tre første sæsoner, har holdet bag serien valgt at flytte produktionen til New Mexico.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Årsagen til flytningen er ifølge Patty Whitcher og Momita SenGupta, VPs for Physical Production hos Netflix, at forventningerne til sæson 4 er større end nogensinde;

Artiklen fortsætter under annoncen

“‘Stranger Things’ sæson 4 er større, dristigere og mere kompliceret end nogensinde, og det kræver at vi flytter væk fra Atlanta,” lyder det fra produktionsfolkene.

‘Stranger Things’ vil dog ikke være den eneste Netflix-produktion, som vil have base i Albuquerque, New Mexico. Streamingtjenesten købt nemlig et filmstudie i staten i 2018, som på nuværende tidspunkt har mere 1600 fuldtidsansatte produktionsfolk tilknyttet.

Netflix holder handlingen i sæson 4 tæt ind på kroppen, men for en lille uges tid siden afslørede de i en video, at skuespillerne Millie Bobby Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas) Joe Keery (Steve), Noah Schnapp (Will) og alle de andre fra serien var begyndt, at indøve manuskriptet for fjerde sæson.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 17 – 2022)

Se teaser-videoen nederst i artiklen.

Serien er skabt af Matt Duffer og Ross Duffer, som er en kærlighedserklæring til 80’erne hvor byen Hawkins og en gruppe venner bliver rykket ind i et ekstraordinært mysterium, der involverer tophemmelige offentlige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter, og en meget mærkelig pige med overnaturlige kræfter.

Der er endnu ikke offentliggjort en premieredato for fjerde sæson, men eftersom optagelserne endnu ikke er begyndt må det forventes at den nye sæson tidligst lander på streamingtjenesten i slutningen af året eller i starten af 2021.

Se ‘Stranger Things’ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar