Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Stranger Things’ og ‘The Conjuring’-producere bag ny slasherfilm; ‘There’s Someone Inside Your House’

‘Stranger Things’ og ‘The Conjuring’-producere bag ny slasherfilm; ‘There’s Someone Inside Your House’

14/09/2021 | Flixfilm

slasher film Theres Someone Inside Your House

Årets uhyggeligste måned og Halloween er få uger væk, og derfor er Netflix er som sædvanlig klar til at forstyrre nattesøvnen med diverse skrækindjagende film og serier.

Streamingtjenesten har netop frigivet første trailer til ‘There’s Someone Inside Your House’, som helt sikkert bliver ét af årets Halloween-hits.

Se traileren nederst i artiklen.

Gyserfilmen, som er skabt af producerne bag ‘Stranger Things’ og ‘The Conjuring’, handler om Makani Young, som er flyttet fra Hawaii til en stille og lille by for at bo hos sin bedstemor og færdiggøre high school.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men da en maskerede stalker begynder at forfølge og terrorisere klassekammeraterne og true med at offentliggøre deres mørkeste hemmelighed, må Makani og hendes venner afsløre stalkerens identitet før de selv bliver de næste ofre.

LÆS OGSÅ:   'Black Mirror' vender tilbage med sæson 7

‘There’s Someone Inside Your House’ er instrueret af Patrick Brice (‘Creep’), mens historien er baseret på Stephanie Perkins bedstsælgende roman af samme navn. Den er dog bliver omskrevet og filmatiseret af Henry Gayden (‘Shazam!’)

Rollelisten består af mere eller mindre ukendte navn som Sydney Park, der dog kendes fra et par episoder af ‘The Walking Dead’, samt Théodore Pellerin, Asjha Cooper, Dale Whibley, Jesse
LaTourette, Diego Josef og Burkely Duffield.

‘There’s Someone Inside Your House’ har premiere på Netflix Danmark den 6. oktober.




Skriv kommentar