Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Stranger Things’ sæson 2 får premiere 27. oktober

‘Stranger Things’ sæson 2 får premiere 27. oktober

11/07/2017 | Flixfilm

Netflix har netop udsendt en pressemeddelelse hvor det fremgår at premieredatoen for ‘Stranger Things’ sæson 2 er sat til den 27. oktober 2017.

Det var tidligere blevet offentliggjort at anden sæson ville have premiere til Halloween – hvilket er den 31. oktober – Men streamingtjenesten har åbenbart valgt at flytte premieren frem et par dage.

I forbindelse med annonceringen af premieredatoen, har Netflix også givet et lille hint om hvad man kan forvente sig af sæson 2. Det er som følger;

Det er 1984, og borgerne i Hawkins, Indiana vakler stadig efter Demogorgons rædsler og hemmelighederne fra Hawkins laboratorium. Will Byers er blevet reddet ud fra ’The Upside Down’, men en større og værre fare truer dem, der overlevede.

Samtidig har streamingtjenesten frigivet følgende datoer, hvilke kan sætte gang i spekulationerne;

Artiklen fortsætter under annoncen

1953 – MK Ultra kommer til Hawkins
1979 – Politibetjent Jim Hopper kommer tilbage til Hawkins
1983, 6 november – Will Byers forsvinder
1983, 8 november – Barbara Holland forsvinder
2016, 15 juli – Del 1
2017, 27 oktober – Del 2

Tidligere på året, blev en teaser-trailer fra ‘Stranger Things’ sæson 2 også offentliggjort i forbindelse med Super Bowl 2017. Traileren kan ses nederst i artiklen,

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 7 – 2024)

I ‘Stranger Things’ 2. sæson er Will er kommet hjem igen og alting virker til at være normalt … men et år senere lurer mørket lige under overfladen og truer hele Hawkins by. De unge børn bliver dermed igen trukket ind i et ekstraordinært mysterium, der involverer tophemmelige offentlige eksperimenter og skræmmende overnaturlige kræfter.

Alle medvirkende fra første sæson medvirker også i den nye, heriblandt Millie Bobby Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas) Joe Keery (Steve) og Noah Schnapp (Will). Rollelisten vil i sæson 2 også inkludere et dansk islæt i form af Linnea Berthelsen.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 får premiere den 27. oktober 2017.
Skriv kommentar