Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Stranger Things sæson 2 kommer i 2017

Stranger Things sæson 2 kommer i 2017

31/08/2016 | Flixfilm

stranger things sæson 2 netflixEfter flere ugers spekulationer og rygter kan streamingtjenesten Netflix nu afsløre, at der kommer nye afsnit af den succesfulde sci-fi-serie Stranger Things. Sæson 2 får eksklusiv premiere på Netflix i 2017.

Serien har efter sin premiere i juli fået overraskende stor succes og er blevet en mindre trend på internettet hvor mange af Stranger Things fans har lavet billeder, computerspil mv. baseret på serien. Netflix har tilmed udgivet seriens soundtrack på Apple Music og Spotify, hvilket ikke er sket tidligere med en Netflix-serie.

Netflix bekræfter endvidere at sæson 2 bliver på hele 9 afsnit hvilket er ét afsnit mere end det var tilfældet med første sæson. Samtidig løfter Netflix sløret for, at executive Producers Shawn Levy, Dan Cohen og the Duffer Brothers igen er med om bord.

Det har længe været rygtet, at der ville komme en Stranger Things sæson 2. Det var i særdeleshed en udtalelse fra Matthew Modine, som i serien spiller den hemmelighedsfulde Dr. Martin Brenner, som har fik gang i rygtemøllen. Til et fransk magasin udtalte han nemlig allerede i juli, at sæson 2 allerede var i produktion. Efterfølgende ville ingen dog kommentere på udtalelsen, men det lader til at Matthew Modine talte sandt og blot var lidt får ihærdig med at offentliggøre den nye sæson.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'MH370: The Plane That Disappeared'

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er endnu ingen forlydninger om hvad der kommer til at ske i sæson 2 og i byen Hawkins, hvor Will Byers forsvandt i første sæson, men skaberne skaberne Matt Duffer og Ross Duffer (The Differ Brothers) har tidligere udtalt, at de nye afsnit skal ses som en fortsættelse og ikke blot en sæson 2. “Vi ønskede ikke at lave en serie som The Killing/Forbrydelsen. Vi ville gerne løse det primære mysterie om Wills forsvinding i første sæson, således det føles som en 8 timer lang film,” udtalte Matt Duffer til IGN i sidste måned.

Se første sæson af Stranger Things på Netflix i dag. Stranger Things sæson 2 får premiere på Netflix Danmark i 2017.Skriv kommentar