Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ’Stranger Things’ sæson 3 kommer først i sommeren 2019

’Stranger Things’ sæson 3 kommer først i sommeren 2019

01/08/2018 | Flixfilm

Rygtet var allerede ude, men forleden kunne Netflix-chefen Cindy Holland bekræfte, at tredje sæson af den succesfulde thriller-serie ‘Stranger Things’ først får premiere på Netflix til sommer næste år.

Det oplyste Cindy Holland, som er VP for originalt indhold hos Netflix, på Television Critics Association pressetur.

Hun kunne dog afsløre, at den nye sæson byder på mange flere special effekter – Noget som der er blevet tid til eftersom tredje sæson er blevet skubbet til sommeren 2019.

De to første sæsoner af ‘Stranger Things’ havde begge premiere omkring Halloween i oktober, men det kommer på baggrund af udtalelserne ikke til at ske med sæson 3.

Cindy Holland sagde endvidere, at “skaberne The Duffer brothers og Shawn Levy arbejder virkelig hårdt med den nye sæson da de ved at der er meget på spil. De vil gerne lave en sæson, som er større og bedre end den sidste. De har derfor ønsket mere tid til produktionen.”

LÆS OGSÅ:   'Sweet Tooth' får en tredje og sidste sæson

Artiklen fortsætter under annoncen

The Duffer brothers har tidligere nævnt, at de ikke kunne forestille sig børnene kæmpe mod onde kræfter hvert år og til det tilføjede Cindy Holland, at Netflix og skaberne i fællesskab har sat en slut dato på serien. Om ‘Stranger Things’ således slutter efter sæson 3 eller senere, vides ikke.

Det er tidligere blevet afsløret, at sæson 3 kommer til at foregå i 1985, hvilket er et år efter begivenhederne fra sæson 2 og samtidig premiereåret for den populære film ‘Back To The Future’ / ‘Tilbage til Fremtiden’ som der vil bliver draget flere referencer til gennem den nye sæson.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar