Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Stranger Things’ sæson 3 trailer

‘Stranger Things’ sæson 3 trailer

20/03/2019 | Flixfilm

stranger things sæson 3 trailer premiere danmark netflixStreamingtjenesten Netflix har netop frigivet første trailer til den længeventede tredje sæson af thrillerserien ‘Stranger Things’, som får eksklusiv premiere den 4. juli.

Se traileren nederst i artiklen.

Alt er det samme i byen Hawkins – og så alligevel ikke. Sommeren er kommet til byen, der er på den anden ende for at være klar til fejringen af Uafhængighedsdagen, som falder den 4. juli.

Eleven, Mike, Dustin, Lucas, Will og deres nye veninde Max har dog travlt med helt andre ting. Som det ses i traileren hjemsøges byen atter en gang af frygtindgydende monstre mens børnene – eller voksne, som Will pointerer – prøver at finde hoved og hale i de indbyrdes romancer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Produktionsmæssigt ser det helt klart ud til at Netflix har givet den fuld gas med hensyn til budgettet. Monsteret, som optræder sidst i traileren, ser i hvert fald noget bedre ud end de tidligere sæsoner.

LÆS OGSÅ   'Wednesday' sæson 2 er på vej

Det er ikke blevet afsløret om danske Linnea Berthelsen, som i sæson to spillede spillede karakteren Eight vil dukke op i den nye sæson. Hun dukker umiddelbart heller ikke op i den seneste trailer.

Netflix har tidligere offenliggjort titlerne på de 8 afsnit i sæson 3. De er Suzie, Do You Copy?, The Mall Rats, The Case of the Missing Lifeguard, The Sauna Test, The Source, The Birthday, The Bite og The Battle of Starcourt.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 4. juli 2019.Skriv kommentar