Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Stranger Things’ sæson 4 forsinkes af coronavirus

‘Stranger Things’ sæson 4 forsinkes af coronavirus

15/03/2020 | Flixfilm

Stranger Things sæson 4 forsinkes af coronavirusDet verdensomspændende udbrud af coronavirus har allerede sat en stopper for mange produktioner inden for film og tv-branchen, og nu har pandemien også fået Netflix til at sætte optagelserne til ét af deres største streaming-hit på pause.

Netflix meddeler, at holdet og skuespillerne fra ‘Stranger Things’ er sendt hjem og optagelserne til sæson 4 er stoppet på ubestemt tid.

Beslutningen blev taget efter President Donald Trump forleden kunne erklære USA i undtagelsestilstand efter en stor stigning af smittede med coronavirus.

Det er naturligvis en nødvendig beslutning for at sikre de involveredes sikkerhed og inddæmme smittefaren, men konsekvensen kan være, at den kommende fjerde sæson får senere premieredato en oprindelig planlagt.

Netflix-medlemmer kan dermed risikere, at skulle vente ekstra længe på nye afsnit af ‘Stranger Things’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Optagelserne er umiddelbart sat på pause den kommende to uger, men forlænges hvis situationen udvikler sig.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 48 – 2023)

‘Stranger Things’ er ikke den eneste Netflix-produktion, som er blevet lukket ned. Syvende og sidste sæson af ‘Grace & Frankie’ er også sat på pause, mens actionkomedien ‘Red Notice’ med Dwayne Johnson, Gal Gadot, og Ryan Reynolds ligeledes er sat i bero.

Netflix nyder i øjeblikket godt af at folk skal opholde sig indendøre, men en længere produktionspause kan give streamingtjenesten problemer, da film og serier ikke vil være klar til udgivelse i sommerhalvåret, og man dermed må se langt efter en masse nyt streamingindhold på Netflix.
Skriv kommentar