Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Stranger Things’ sæson 5 bliver den sidste

‘Stranger Things’ sæson 5 bliver den sidste

17/02/2022 | Flixfilm

stranger things saeson 4 netflix premiere

Streamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort premiere datoen på ‘Stranger Things’ sæson 4, samt at der også kommer en sidste og femte sæson af den populære serie.

4. sæson af ‘Stranger Things’ har premiere på Netflix Danmark den 27. maj.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Fjerde sæson er delt op i to dele og de sidste afsnit i sæsonen kommer den 1. juli.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er gået seks måneder siden Slaget ved Starcourt, der bragte både rædsel og ødelæggelse til Hawkins. Vores gruppe af venner kæmper nu med eftervirkningerne og er for første gang adskilt – og det at skulle navigere i den kompleksitet, der følger med high school, har ikke gjort tingene nemmere.

Som alting er allermest sårbart, dukker en ny og rædselsvækkende overnaturlig trussel op – og med den følger et gruopvækkende mysterium, der, såfremt det bliver løst, potentielt kan gøre en ende på rædslerne fra The Upside Down.

Foruden offentliggørelsen af premieredatoen og den sidste sæson, så har seriens skabere Duffer-brødrene også skrevet et brev til alle de trofaste fans, som kan læses nedenfor.

Hej nørder! Kan I høre os?

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er lang tid siden

Med ni manuskripter, over 800 sider, næsten to års filmoptagelser, i tusindvis af visuelle effekter og en næsten dobbelt så lang varighed som nogen tidligere sæson var Stranger Things 4 den mest udfordrende sæson til dato, men også den mest tilfredsstillende. Alle involverede er utrolig stolte af resultatet, og vi kan slet ikke vente med at dele den nye sæson med dig.

På grund af den hidtil uhørte varighed, og sä du kan fà fingrene i den så hurtigt som muligt, udgives sæson 4 i to bind. Bind 1 udkommer 27. maj, og bind 2 udkommer fem uger senere – 1. juli.

Så det er den gode nyhed. Den kommer snart. 0g den er større end nogensinde før.

Det er også begyndelsen til enden.

For syv år siden planlagde vi i store træk hele Stranger Things. Pà det tidspunkt regnede vi med, at historien ville blive fire til fem sæsoner lang. Det viste sig dog, at den var for lang til at fortælle på fire sæsoner, men – som du snart selv vil få at se – så drøner vi mod vores finale. Sæson 4 bliver den næstsidste sæson, og sæson 5 bliver den sidste.

Der er stadig mange flere medrivende historier at fortælle fra Stranger Things-universet – nye mysterier, nye eventyr, nye uventede helte. Men først håber vi, at du vil være tålmodig, mens vi afslutter denne fortælling om en magtfuld pige ved navn Eleven og hendes modige venner, en nedbrudt politichef og en ustoppelig mor, som foregår i den lille by Hawkins og i en alternativ dimension, der kaldes Vrangsiden.

Vi sætter som altid pris pâ din tålmodighed og støtte.

Over and out.
Matt og Ross

‘Stranger Things’, der tre gange har været Emmy-nomineret for bedste drama, er en af Netflix’ mest sete titler; sæson 3 med 582 millioner visningstimer og dermed den næstmest populære engelsksprogede serie i Netflix’ top-10 – og sæson 2 med 427 millioner visningstimer og dermed nummer 10 på listen.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Danmark. ‘Stranger Things’ sæson 4 bind 1 udkommer den 27. maj, og bind 2 udkommer den 1. juli.
Skriv kommentar