Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Stranger Things’-skabere kaster sig over ny sci-fi serie

‘Stranger Things’-skabere kaster sig over ny sci-fi serie

25/04/2023 | Flixfilm
Billede fra ‘Stranger Things’.

Streamingtjenesten Netflix har netop givet grønt lys til et ny overnaturligt mysterie ved navn ‘The Boroughs’.

Serien er skabt af Jeffrey Addiss and og Matthews (‘The Dark Crystal: Age of Resistance’) og produceres af ‘Stranger Things’-skaberne Matt og Ross Duffer.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse til Flixfilm.

Sci-fi-serien er på i alt 8 episoder og foregår i et tilsyneladende perfekt pensionistsamfund i New Mexico-ørkenen, hvor en gruppe helte må slå sig sammen for at forhindre udefrakommende væsner i at stjæle den ene ting, de ikke har: tid.

– “Vi har været fans af Jeff og Wills skriverier i lang tid, og da de pitchede os idéen til ‘The Boroughs’, kunne vi sagtens se at de stod med noget helt særligt,” udtaler Matt og Ross Duffer i meddelelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– “Mens at heltene i ‘The Boroughs’ er noget ældre end børnene fra ‘Stranger Things’, er de stadig en elskelig flok, og vi kan ikke vente på, at serien, der til tider er skræmmende, sjovt og dybt rørende løber over skærmen.”

LÆS OGSÅ:   Netflix vil lave færre, bedre og billigere film

‘The Boroughs’ laves gennem ‘Stranger Things’-skabernes produktionsselskab Upside Down Pictures, som har en eksklusiv aftale med Netflix.

Den overnaturlige serie er det andet projekt, som Duffer-brødrene har søsat gennem selskabet. Det første er den animeret ‘Stranger Things’-serie, som blev offentliggjort for et par uger siden.

Foruden ‘Stranger Things’ arbejder Matt og Ross Duffer også på en serie baseret på tegneserien ‘Death Note’ og Stephen Kings ‘The Talisman’.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘The Boroughs’ vil kunne streames på Netflix Danmark.
Skriv kommentar