Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Stranger Things’-skabere og Spielberg kaster sig over Stephen Kings ‘The Talisman’

‘Stranger Things’-skabere og Spielberg kaster sig over Stephen Kings ‘The Talisman’

06/03/2021 | Flixfilm

talisman stephen king netflix stranger thingsSkaberne af Netflix’ største seriehits nogensinde har slået sig sammen med Steven Spielberg (‘E.T.’) om at filmatisere Stephen Kings fantasy-gyser ‘The Talisman’.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

‘The Talisman’ bliver omdannet til tv-serie med ‘Stranger Things’-skaberne Matt og Ross Duffer, samt Steven Spielberg som producer, mens en manuskriptforfatteren på ‘Stranger Things’, Curtis Gwinn, også har fået til opgave at omskrive ‘The Talisman’ til Netflix.

‘The Talisman’, som Stephen King har skrevet i samarbejde med Peter Straub, fortæller historien om Jack Sawyer, en 12-årig dreng, der tager afsted på en episk roadtrip for at redde sin døende mor.

Han søger en Talisman, et kraftfuldt artefakt, der ikke blot kan helbrede moderen, men også redde verden. Sawyers rejse krydser to virkeligheder: Amerika, som vi kender det og dets farlige, fantasifulde-tvilling, The Territories.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har ikke kommenteret historien overfor Deadline, men mediet plejer som regel at have rigtig godt styr på deres kilder.

LÆS OGSÅ:   Det populære kortspil 'Exploding Kittens' kommer som Netflix-serie

Steven Spielberg har øjensynligt ejet rettighederne til at filmatisere bogen i mere end 35 år, mens han har prøvet at få historien klar til det store lærred, men med Duffer brødrene ombord, lader det til at Spielberg har fundet de helt rigtige til at lave fantasy-gyseren om til en serie. Det er heller ingen hemmelighed at Duffer brødrene har fundet meget inspiration hos Steven Spielberg til ‘Stranger Things’.

Der kommer højst sandsynligt til at gå nogle år inden at ‘The Talisman’ lander på Netflix, da Matt og Ross Duffer netop nu er ved at lægge sidste hånd på fjerde sæson af ‘Stranger Things’, som får premiere senere i 2021.
Skriv kommentar