Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Stranger Things’-stjerne laver Netflix-film

‘Stranger Things’-stjerne laver Netflix-film

11/09/2019 | Flixfilm

Millie Bobby Brown a time lost netflix filmMillie Bobby Brown, som i Netflix-serien ‘Stranger Things’ spiller den altoverskyggende Eleven, har i samarbejde med sin søster skrevet et manuskript, som Netflix har valgt at filmatisere.

Det oplyser streamingtjenesten.

Filmen, der har titlen ‘A Time Lost’, handler om to familiers årelange fejde, som bliver sat på standby, da den ene families datter bliver diagnosticeret med kræft.

Søsternes originale idé vil blive omskrevet til det store lærred til af Anna Klassen (‘Dark Hours: Roxana’).

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er så taknemmelige for Netflix’ tiltro til os og denne smukke historie, som vi har brugt år på at skrive og udvikle. ‘A Time Lost’ handler om venskab, familie og at overvinde udfordringer, når det føles som om, verden er imod dig«, fortæller Millie Bobby Brown og hendes søster Paige Brown.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i juni 2022

Der er ingen oplysninger om hvilke skuespillere, der vil være på rollelisten i ‘A Time Lost’, men det formodes at Millie Bobby Brown denne gang vil holde sig bag kameraet.

Foruden ‘Stranger Things’ har Millie Bobby Brown seneste gjort sig bemærket i biograffilmen ‘Godzilla: King of the Monsters’ og vil i 2020 vende tilbage i den efterfølgende monsterfilm ‘Godzilla vs. Kong’.

Det er endnu for tidligt, at sige noget om hvornår ‘A Time Lost’ får premiere på Netflix.
Skriv kommentar