Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Stranger Things’ udkommer som videospil og bog

‘Stranger Things’ udkommer som videospil og bog

14/06/2018 | Flixfilm

Der er ingen tvivl om at de to første sæson af serien ‘Stranger Things’ har været en kæmpe seer-succes for streamingtjenesten Netflix.

Nu kan Netflix imidlertid afsløre, at serien kommer til at leve videre som videospil til computer og spillekonsoller, samt at en prequel (forhistorie) er på vej i bogform – Alt dette foruden sæson 3, som allerede er blevet bekræftet af streamingtjenesten og forventes, at få premiere sidst i 2018.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘Stranger Things’-videospillet er netop nu under udvikling hos spilfirmaet Telltale Games, som tidligere har lavet spil til flere franchises som Batman, Minecraft, Game of Thrones, CSI mv. Flere informationer om spillet vil blive frigivet på et senere tidspunkt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det stopper dog ikke her for Netflix har også indgået en aftale med forlaget ‘Penguin Random House’, som vil lave en helt ny bogserie om ‘Stranger Things’. Først bog udkommer allerede til efteråret og den vil byde på en masse nye baggrundsinformation om livet i Hawkins og The Upside Down. Titlen på denne er ‘Stranger Things: World Turned Upside Down: The Official Behind-The-Scenes Companion’.

LÆS OGSÅ   Kevin Hart og Wesley Snipes spiller sig selv i ny Netflix-serie

Senere udkommer der en prequel, som vil beskrive den ufortalte og mystiske historie om Elevens mor og hendes tid i MKUltra eksperimentet. Bogen skrives af Gwenda Bond og vil være både for unge og voksne.

Til næste år vil der udkomme endnu flere bøger baseret på Netflix-serien ‘Stranger Things’.

I ‘Stranger Things’ forsvinder en dreng på mystisk vis, og hans mor (Winona Ryder) igangsætter en større efterforskning sammen med det lokale politi. Undervejs afsløres en række mysterier om bl.a. den amerikanske regerings top-hemmelige eksperimenter, nogle uhyggelige overnaturlige kræfter og en meget mystisk lille pige.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Danmark.    Skriv kommentar