Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Stranger Things: Uhyggelig ny trailer til kommende Netflix-serie

Stranger Things: Uhyggelig ny trailer til kommende Netflix-serie

13/07/2016 | Flixfilm

stranger things netflix danmarkDen 15. juli har Netflix premiere på hvad der sandsynligvis bliver streamingtjenestens næste hit-serie; Stranger Things. For få uger siden udkom første trailer og nu er Netflix klar med en ny, som kaster et nyt blik på mystikken i Hawkins, Indiana. Se traileren nederst i artiklen.

Stranger Things, som ser ud til at blande det bedste fra folk som Steven Spielberg, Stephen King og J.J. Abrams, samt trækker tråde til klassikere som E.T., Donnie Darko, Super 8, X-Files, og The Goonies, har allerede skabt en stor fanbase og det lader til at folk ser forventningsfulde frem til premieren. De første anmeldelser af serien tyder også på at man kan se frem til et fabelagtigt eventyr med gys og gru.

Foruden den nye trailer har Netflix også afsløret den seneste plakat, som minder vældigt meget om plakaten fra Star Wars: The Force Awakens eller i hvert fald et værk som artisten Drew Struzan kunne have produceret.

Stranger Thing finder sted i Indiana, hvor en dreng forsvinder på mystisk vis, hvorefter hans mor (Winona Ryder) igangsætter en større efterforskning sammen med det lokale politi. Undervejs afsløres en række mysterier om bl.a. den amerikanske regerings top-hemmelige eksperimenter, nogle uhyggelige overnaturlige kræfter og en meget mystisk lille pige. Foruden Ryder medvirker også David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown, Gaten Matarazzo og Caleb McLaughlin.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Det var i øvrigt meningen, at Stranger Things, som oprindelig havde titlen Montauk, kun skulle være en mini-serie på 8 episoder, men allerede nu er der forlydninger om at Netflix og instruktørerne Matt Duffer og Ross Duffer er i snak med streamingtjenesten om en mulig sæson 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stranger Things har premiere på Netflix Danmark 15. juli, hvor alle 8 afsnit kan ses med det samme.
Skriv kommentar