Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Stranger Things’ vender – naturligvis – tilbage

‘Stranger Things’ vender – naturligvis – tilbage

30/09/2019 | Flixfilm

stranger things sæson 4 teaser premiereDer er garanteret ikke mange fans, som har været i tvivl om hvorvidt den populære Netflix-serie ‘Stranger Things’ ville vende tilbage med en fjerde sæson efter tredje sæsons sidste og hæsblæsende afsnit, men streamingtjenesten har netop bekræftet at produktionen af ‘Stranger Things’ sæson 4 netop er gået i gang.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse, som samtidig har frigivet en kort teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Klippet afsløre ikke meget andet end at “Vi er ikke i Hawkins længere”.

Det kommer måske ikke som den store overraskelse efter sidste sæsons handling og afslutningen, som viste at der også skete mystiske ting udenfor den lille by.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden den nye sæson af ‘Stranger Things’ kan den amerikanske streamingtjeneste også annoncere, at de har indgået en eksklusiv aftale med skaberne The Duffer Brothers om en flerårig film- og seriekontrakt.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i december 2022

Det betyder, at Duffer-brødrene skal udvikle nye film og serier til Netflix – forhåbentlig med ligeså stor succes som ‘Stranger Things’.

”The Duffer Brothers har med ‘Stranger Things’ fascineret seere verden over, og vi er henrykte over at fortsætte samarbejdet med dem, så vi kan bringe deres livlige fantasi ind i andre film- og serieprojekter til stor glæde for vores medlemmer,” siger Ted Sarandos, Chief Content Officer i Netflix.

Det oplyses ikke hvornår vi kan streame ‘Stranger Things’ sæson 4, men det er formodentlig først i slutningen af 2020.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar