Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Stranger Things’ ventes at blive fire sæsoner

‘Stranger Things’ ventes at blive fire sæsoner

23/08/2017 | Flixfilm

Selvom sæson 2 endnu ikke har haft premiere og en tredje endnu ikke er blevet officielt bekræftet af Netflix, så antyder skaberne af Netflix-hitserien ‘Stranger Things’ at serien kunne blive på hele fire sæsoner.

Det fortæller skaberne Matt og Ross Duffer i et interview til New York Magazine.

– “Vi tænker, at det her vil være en ting på fire sæsoner og så er det slut,” udtaler Ross Duffer til magasinet.

Netflix har som nævnt ikke officielt bekræftet, at der kommer en tredje sæson af ‘Stranger Things’ – til trods for at flere medier rapportere det – og streamingtjenesten vil dermed heller ikke udtale sig om de fremtidige planer for serien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det vil dog komme som en overraskelse hvis Netflix beslutter at droppe ‘Stranger Things’, da første sæson modtog hæder og hele verden og er blevet nomineret til intet mindre end 18 Emmy-priser, inkusiv bedste dramaserie.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'MH370: The Plane That Disappeared'

Hvorvidt der kommer en tredje sæson afhænger øjensynligt af modtagelsen på sæson 2, som får eksklusiv premiere på Netflix den 27. oktober 2017.

I den kommende 2. sæson er Will er kommet hjem igen og alting virker til at være normalt … men et år senere lurer mørket lige under overfladen og truer hele Hawkins by. Det ses i særdeleshed i trailer, som tilsyneladende viser et enormt monster.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar