Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stranger Things

Stranger Things

04/07/2019 | Flixfilm

Se Stranger Things på Netflix

Produktionsår: 2016–
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder
Spilletid: 51 min
Land: United States
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 8.7

Handling: Da en dreng forsvinder, afdækker en lille by et mysterium, der involverer hemmelige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter og en mærkelig lille pige.

Stranger Things (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stranger Things på YouTube.Se Stranger Things på Netflix
Anmeldelse: Stranger Things 2
Anmeldelse: Stranger Things 3

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stranger Things (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stranger Things (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stranger Things, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stranger Things er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.3 kommentarer til Stranger Things

 1. Tina - kl. 08:56, 21-07-2016:

  Jeres imdb info er igen for en anden film eller serie, end den pågældende.
  Mvh.

 2. Lasse - kl. 19:54, 27-10-2017:

  IMDB info er rigtig. Du må have set forkert, Tina

 3. Tinas søster - kl. 12:37, 07-07-2019:

  Tina er dum.
  mvh

  hender søster

  Skriv kommentar