Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Stranger

01/08/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Drama, Sport
Instruktør: Kenneth Michiels, Vincent Bal
Skuespillere: N/A
Spilletid: 54 min
Land: Belgium, Senegal
Sprog: French
IMDB-bedømmelse: 9.2

Resumé: En anklager uden evne til medfølelse påtager sig sammen med en dristig kvindelig betjent en mordsag, der bunder i omsiggribende politisk korruption.


Se Stranger på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Stranger (Forest of Secrets) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stranger (Forest of Secrets) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stranger herunder:Fra premieredatoen (1. august, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Stranger (Forest of Secrets) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Stranger (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar