Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Stranger

01/08/2017 | Flixfilm

Stranger på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Cho Seung-woo, Bae Doona, Lee Jun-hyuk
Spilletid: 31S min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.5

Handling: En anklager uden evne til medfølelse påtager sig sammen med en dristig kvindelig betjent en mordsag, der bunder i omsiggribende politisk korruption.Se Stranger på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Stranger (Forest of Secrets) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stranger på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Stranger (Forest of Secrets) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stranger (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stranger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stranger (Forest of Secrets) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar