Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Stranger

01/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Stranger på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Seung-woo Cho, Doona Bae, Jae-woong Choi, Joon-Hyuk Lee
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.6

Resumé: En anklager uden evne til medfølelse påtager sig sammen med en dristig kvindelig betjent en mordsag, der bunder i omsiggribende politisk korruption.


Se Stranger på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Stranger (Forest of Secrets) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stranger (Forest of Secrets) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stranger herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stranger (Forest of Secrets) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stranger (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar