Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Strangers from Hell

Strangers from Hell

15/05/2020 | Flixfilm

Se Strangers from Hell på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Horror, Mystery, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dong-Wook Lee, Si-wan Yim
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Ubehagelige begivenheder forstyrrer hverdagen hos en håbefuld krimiforfatter, da han flytter ind i bygning med tvivlsomme naboer.


Se Strangers from Hell på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Strangers from Hell (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Strangers from Hell (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Strangers from Hell:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Strangers from Hell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strangers from Hell (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar