Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Strangers from Hell

Strangers from Hell

15/05/2020 | Flixfilm

Strangers from Hell på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Ubehagelige begivenheder forstyrrer hverdagen hos en håbefuld krimiforfatter, da han flytter ind i bygning med tvivlsomme naboer.

Strangers from Hell (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Strangers from Hell på YouTube.Se Strangers from Hell på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Strangers from Hell (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strangers from Hell (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Strangers from Hell, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Strangers from Hell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar