Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Strangeways Here We Come

Strangeways Here We Come

22/10/2022 | Flixfilm

Strangeways Here We Come på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Chris Green
Skuespillere: Michelle Keegan, Elaine Cassidy, Lauren Socha
Spilletid: 86 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En broget flok lejere går sammen for at slippe af med en hensynsløs lånehaj, der gør deres liv surt.Se Strangeways Here We Come på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Strangeways Here We Come havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Strangeways Here We Come på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Strangeways Here We Come ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strangeways Here We Come stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Strangeways Here We Come, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Strangeways Here We Come er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar