Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Stratton

01/12/2018 | Flixfilm

Se Stratton på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Simon West
Skuespillere: Dominic Cooper, Austin Stowell, Gemma Chan, Connie Nielsen
Spilletid: 95 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: En hård MI6-agent slår sig sammen med en Navy SEAL for at afværge et biokemisk angreb på London af en terrorist, der har været forsvundet i 20 år.


Se Stratton på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStratton havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stratton ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stratton herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stratton er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stratton stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar