Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stravinsky: Once at a Border

Stravinsky: Once at a Border

30/05/2022 | Flixfilm

Stravinsky: Once at a Border på Netflix

Produktionsår: 1982
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktion: Tony Palmer
Skuespillere: Nadia Boulanger, Jean Cocteau, Robert Craft
Spilletid: 166 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Den store komponist Igor Stravinskys liv og arbejde beskrives i denne dokumentar fra den anerkendte filmskaber Tony Palmer.Se Stravinsky: Once at a Border på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Stravinsky: Once at a Border havde premiere på Netflix Danmark den 30. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stravinsky: Once at a Border på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Stravinsky: Once at a Border ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stravinsky: Once at a Border stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stravinsky: Once at a Border, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stravinsky: Once at a Border er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar