Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Strawberry Shortcake: Berry Bitty Adventures

Strawberry Shortcake: Berry Bitty Adventures

01/05/2014 | Ingen kommentarer

Se Strawberry Shortcake: Berry Bitty Adventures på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Tag med Jordbær Marie, den livlige, rødhårede pige, og hendes bærligste venner ud på nye eventyr i deres lunefulde verden.


Se Strawberry Shortcake: Berry Bitty Adventures på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Strawberry Shortcake: Berry Bitty Adventures havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Strawberry Shortcake: Berry Bitty Adventures ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Strawberry Shortcake: Berry Bitty Adventures herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Strawberry Shortcake: Berry Bitty Adventures er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strawberry Shortcake: Berry Bitty Adventures stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar