Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie

Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie

15/01/2014 | Flixfilm

Se Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Family
Instruktør: Karen Hydendahl
Skuespillere: Sarah Heinke, Rachel Ware, Samantha Triba, DeJare Barfield
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Beskrivelse: Jordbær Marie og hendes venner rejser til Drømmelandet for at stoppe den besynderlige lilla tærtemand, inden han stjæler alle drømmene i Jordbærland.


Se Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStrawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar