Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie

15/01/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Family
Instruktør: Karen Hyden
Skuespillere: Sarah Heinke, Rachel Ware, Samantha Triba, DeJare Barfield
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.2

Resumé: Jordbær Marie og hendes venner rejser til Drømmelandet for at stoppe den besynderlige lilla tærtemand, inden han stjæler alle drømmene i Jordbærland.


Se Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie herunder:Fra premieredatoen (15. januar, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar