Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie

Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie

15/01/2014 | Ingen kommentarer

Se Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Family
Instruktør: Karen Hyden
Skuespillere: Sarah Heinke, Rachel Ware, Samantha Triba, DeJare Barfield
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: Jordbær Marie og hendes venner rejser til Drømmelandet for at stoppe den besynderlige lilla tærtemand, inden han stjæler alle drømmene i Jordbærland.


Se Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar