Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie

Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie

15/01/2014 | Ingen kommentarer

Se Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Family
Instruktør: Karen Hyden
Skuespillere: Sarah Heinke, Rachel Ware, Samantha Triba, DeJare Barfield
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: Jordbær Marie og hendes venner rejser til Drømmelandet for at stoppe den besynderlige lilla tærtemand, inden han stjæler alle drømmene i Jordbærland.


Se Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar