Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stray Bullet

Stray Bullet

18/06/2020 | Flixfilm

Se Stray Bullet på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama
Instruktør: Georges Hachem
Skuespillere: Badi Abu-Shaqra, Badih Bouchakra, Takla Chamoun, Nadine Labaki
Spilletid: 75 min
Land: Lebanon
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I 1976 i Beirut mødes Noha, der snart skal giftes, med en gammel flamme. Her overværer hun en forbrydelse og ændrer kurs på sin vej mod selvrealisering.

Stray Bullet havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Stray Bullet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stray Bullet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stray Bullet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stray Bullet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stray Bullet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar