Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stray Bullet

Stray Bullet

18/06/2020 | Flixfilm

Stray Bullet på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Drama
Instruktion: Georges Hachem
Skuespillere: Dana Abed, Badih Bou Chakra, Takla Chamoun
Spilletid: 75 min
Land: Lebanon
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I 1976 i Beirut mødes Noha, der snart skal giftes, med en gammel flamme. Her overværer hun en forbrydelse og ændrer kurs på sin vej mod selvrealisering.

Stray Bullet havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stray Bullet på YouTube.Se Stray Bullet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stray Bullet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stray Bullet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stray Bullet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stray Bullet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar