Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Stream den danske serie ‘Kriger’ på Netflix

Stream den danske serie ‘Kriger’ på Netflix

01/11/2019 | Flixfilm

kriger tv 2 danmark netflixFik du ikke fanget den danske tv-serie ‘Kriger, da den havde premiere på TV 2 den 8. oktober 2018.

Så har du nu chancen, da hele serien bliver tilgængelig på Netflix Danmark fra den 13. november.

Det oplyser Netflix til Flixfilm.dk.

‘Kriger’ er et actiondrama af den prisbelønnede forfatter og instruktør Christoffer Boe om fællesskab, loyalitet og forræderi blandt krigsveteraner, rockere og politifolk og en kærlighedshistorie mellem krigsveteranen CC, som vender hjem efter aktiv militærtjeneste og politikvinden Louise.

På rollelisten ses bl.a. Dar Salim , Danica Curcic og Lars Ranthe. Desuden medvirker Nicolas Bro, Søren Malling, Natalie Madueño, Jakob Oftebro, Andrea Vagn Jensen m.fl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da serien blev vist på danske tv modtog den store roser fra medier som Soundvenue, Ekko, Ekstra Bladet og Politiken, der bl.a. skrev at ‘Kriger’ er en spændende, velfungerende thriller, der ikke lægger fingrene imellem nogen steder.

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

Trods den store succes har TV 2 ingen planer om at lave en sæson 2.

‘Kriger’ er Christoffer Boes tvserie-debut og han er blandt andet kendt for filmene ‘Reconstruction’, ‘Spies & Glistrup’ og ‘Journal 64’, der er den fjerde film baseret på Jussi Adler-Olsens bestseller bøger om Afdeling Q.

Se ‘Kriger’ på Netflix Danmark den 13. november.
Skriv kommentar