Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Stream populær Netflix-film gratis

Stream populær Netflix-film gratis

12/02/2020 | Flixfilm

Stream populær Netflix film gratisHar du ikke abonnement til Netflix, men vil gerne have en forsmag på hvad streamingtjenesten har at tilbyde, så kan du nu se en af de mest populære film fra 2018 kvit og frit.

Netflix har i forbindelse med premieren på efterfølgeren ‘To All the Boys: P.S. I Still Love You‘ stillet den første film i rækken ‘To All the Boys I’ve Loved Before‘ – som har den danske titel ‘Hvis bare du var min’ – gratis til rådighed.

Det kræver ingen oprettelse eller ligende for at kunne se teenagedramaet ‘To All the Boys I’ve Loved Before’, som handler om Lara Jeans stille high school-liv , der bliver vendt godt og grundigt på hovedet, da hendes kærlighedserklæringer bliver sendt til de fem fyre, hun hemmeligt er forelsket i.

Se ‘To All the Boys I’ve Loved Before‘ gratis på Netflix her: Link.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 40 – 2022)

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kræver en computer eller Android telefon med seneste version af Chrome for at kunne streame filmen.

Filmen kan ses gratis til og med 9. marts.

I 2018 kunne Netflix afsløre, at To All the Boys I’ve Loved Before var den anden mest gen-sete film på streamingtjenesten. Kun overgået af en anden teenage-komedie; ‘The Kissing Booth

Det er ikke første gang, at Netflix prøver at tiltrække nye medlemmer ved at gøre deres indhold gratis at streame. Det skete blandt andet også i forbindelse med premieren på allerførste episode af ‘House of Cards‘ tilbage i 2013.

Se ‘To All the Boys I’ve Loved Before‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar