Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Stream ‘The Trial of the Chicago 7’ gratis på Youtube

Stream ‘The Trial of the Chicago 7’ gratis på Youtube

19/02/2021 | Flixfilm

The Trial of the Chicago 7 youtube gratis netflixI anledning af at det er 51 år siden, at dommen over “Chicago 7”-gruppen blev afsagt, har Netflix valgt, at lægge den kritikerroste ‘The Trial of the Chicago 7’ ud på Youtube hvor den kan streames gratis de næste 48 timer.

Det bekræfter Netflix.

‘The Trial of the Chicago 7’ er er skrevet og instrueret af Oscar-vinderen Aaron Sorkin (‘The Social Network’) og handler om det, der skulle have været en fredelig demonstration, men blev til et voldeligt sammenstød med politiet og nationalgarden.

Det førte til en af historiens mest berømte retssager, som minutiøst gennemgåes i den stjernespækkede film, med blandt andet Sacha Baron Cohen, Joseph Gordon-Levitt, Eddie Redmayne og Michael Keaton på rollelisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Protestens arrangører – herunder Abbie Hoffman, Jerry Rubin, Tom Hayden og Bobby Seale – blev anklaget for sammensværgelse for at anspore et oprør, og den efterfølgende retssag var en af historiens mest berygtede.

‘The Trial of the Chicago 7’ er netop blevet nomineret til 5 Golden Globes og Flixfilm kunne heller ikke få armene ned da vi anmeldte filmen ved premieren. Vi kvitterede med 5 stjerner og skrev blandt andet “’The Trial of the Chicago 7’ er en overraskende relevant film i 2020, og Aaron Sorkin beviser endnu en gang, hvorfor han er den ubestridte mester i vittige og overbevisende dialoger.”

LÆS OGSÅ   'The Watcher' sæson 2 på vej

Filmen havde eksklusiv premiere på Netflix den 16. oktober 2020, men vil altså nu kun streames af alt og alle uden et abonnement til Netflix.

Den ligger klar på Youtube fredag, d. 19 februar, kl. 09, men vil altså blive fjernet igen søndag, 21 februar, kl. 09.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Netflix uploader spillefilm til Youtube. Sidste år blev flere end ti originale dokumentarer lagt ud på Youtube.

Stream ‘The Trial of the Chicago 7‘ gratis på Youtube eller find den på Netflix Danmark.Skriv kommentar