Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Streaming hitter under corona-udbrud

Streaming hitter under corona-udbrud

14/03/2020 | Flixfilm

Streaming hitter under corona udbrudMens mange danskere holdes i karantæne og befolkningen er blevet bedt om at holde sig indendøre for at begrænse udbuddet af coronavirus, fordriver mange tiden med at streame film og serier på Netflix.

Det viser en opgørelse fra Flixfilm.dk, der er Danmarks største nyhedsside for streamingtjenesten Netflix.

Hele den forgangne uge har besøgstallet på Flixfilm.dk, som overvåger hvad der kommer af nye film og serier på Netflix Danmark, været støt stigende, men efter statsministeren onsdag aften trådte på talerstolen og anbefalede store dele af befolkningen til at arbejde hjemme, er besøgstallet på Flixfilm.dk eksploderet.

Netflix offentligører ikke egne seertal i realtid, men den store tilstrømning på Flixfilm.dk vidner om at danskerne disse dage har ekstra stor interesse i at se film og serier på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det vurderes, at det ikke kun er Netflix, som oplever ekstra mange seere disse dage. Konkurrerende streamingtjenester som Viaplay, HBO Nordic og Cmore oplever antageligvis også ekstra stor tilslutning.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i februar 2023

Netflix som virksomhed er også blevet hårdt ramt af corona-udbruddet, der er blevet en verdensomspændende pandemi, og det er således ikke udelukkende gode nyheder at streamingtallet er eksploderet.

Den amerikanske virksomhed har været nødsaget til at sende medarbejdere hjem, lukke kontorer samt sætte produktionen af film og serier på pause.

Optagelserne til ‘Stranger Things’ sæson 4 og ‘Grace & Frankie’ sæson 7 er blandt andet lukket ned, samt er produktionen af den milliondyre actionkomedie ‘Red Notice’ med Dwayne Johnson, Gal Gadot, og Ryan Reynolds sat i bero.

Netflix-medlemmer kan derfor forvente, at der kommer til at gå længere tid mellem nye afsnit af deres yndlingsserier.Skriv kommentar