Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Streaming kan stige med 60% under corona-nedlukning

Streaming kan stige med 60% under corona-nedlukning

17/03/2020 | Flixfilm

Når borgere tvinges til at opholde sig indendøre, så kan antallet af minutter de tilbringer med at streame film og serier stige op til 60%.

Det viser en undersøgelse fra Nielsen analyseinstitut.

Tallet baserer sig på da amerikanerne senest var tvunget til at opholde sig i deres hjem under orkanen Harvey og den historiske snestorm i 2016.

Her blev der set 61% mere streaming – et tal som Nielsen forventer også vil være aktuelt i forbindelse med corona-udbruddet, som nu kræver at amerikanerne også bliver indendøre.

Det er generelt tv-branchen, som nyder godt af krisen og Netflix-aktien har også klaret sig relativt bedre end andre aktier, selvom markedet har oplevet en historisk nedtur.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når social afstand og – i stigende grad – karantæner, samt udgangsforbud forårsaget af frygten for coronavirus tvinger flok til at blive hjemme, tænder de ofte for tv’et for at holde sig informeret og underholdt, samt bruger sociale medier til at holde kontakten, lyder det i undersøgelsen.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 48 – 2023)

Flixfilm.dk har den seneste uge også oplevet en stor stigning i antallet af besøgende efter at statsministeren anbefalede danskerne om at arbejde hjemme og opholde sig indedøre.

Den store bruger-tilstrømning på Flixfilm.dk vidner om at danskerne disse dage har ekstra stor interesse i at se film og serier på Netflix.
Skriv kommentar