Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Streaming-krig: Netflix indgår eksklusiv aftale med Nickelodeon

Streaming-krig: Netflix indgår eksklusiv aftale med Nickelodeon

25/11/2019 | Flixfilm

nickelodeon spongebob netflixKampen om streamingkunderne er for alvor spidset til efter at mastodonterne Apple og Disney har lanceret deres egne konkurrerende streamingtjenester til Netflix.

Til trods for at Netflix har udtalt, at de kun forventer beskeden modvind fra Disney og deres streamingtjeneste Disney+, så må musehuset forventes, at give Netflix kamp til stregen hvad angår børneunderholdning, da de har et stort og velkendt bibliotek af film og serier.

Netflix har imidlertid ingen planer om at hvile på laurbærrene og derfor har de indgået en fler-årig eksklusiv aftale med Nickelodeon, som er kendt for deres børne-udvalg bestående ‘Svampebob Firkant’, ‘De fantastiske fehoveder’, og ‘Avatar’.

Med aftalen ønsker Netflix også at kunne byde på eksklusive film og serier med karakterer som børnene kender og elsker.

LÆS OGSÅ:   'Skruk' sæson 2 får premieredato

Blandt de nye titler som Netflix vil lave i samarbejde med Nickelodeon er en musikalsk spin-off-serie på ‘Svampebob Firkant’ med fokus på naboen Squidward.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ikke øvrige informationer om kommende shows eller hvor mange aftalen omfatter, men samarbejdet med Netflix dækker imidlertid ikke nuværende og ældre Nickelodeon-titler.

Netflix havde også i 2013 er større samarbejde med Nickelodeon og derfor kunne man på daværende tidspunkt streame Dora Udforskeren, SvampeBob Firkant, Danny Genfærd, Niels Neutron med flere på Netflix Danmark. Aftalen er dog udløbet og titlerne er dermed ikke længere tilgængelige.
Skriv kommentar