Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Streamingtjenesten Netflix indtager Holland

Streamingtjenesten Netflix indtager Holland

19/06/2013 | Flixfilm

netflix netherlands denmarkDet er under et år siden, at streamingtjenesten Netflix blev lanceret i Danmark, Sverige, Norge og Finland, men nu kan Netflix afsløre, at tjenesten vil være tilgængelig i Holland senere på året. Det betyder, at hvis du f.eks. skal på ferie i Holland kan du tage Netflix med på farten. Det er ikke muligt, at se Netflix i lande hvor streamingtjenesten ikke officielt er blevet lanceret.

Netflix blev lanceret i 2007 og kan nu ses i over 40 forskellige lande. Netflix er verdens største on demand streamingtjeneste med over 36 millioner medlemmer, som hver måned ser over en milliard timers film og serier. Altsammen for en lav månedlig abonnementspris og reklamefri. På Netflix kan du se tusindvis forskellige film og serier når du har lyst og det kan ske på en lang række enheder som computer, tv, spillekonsol, smartphone og tablet. Netflix har på det seneste fokuseret meget på, at skabe unikt og eksklusivt indhold til deres medlemmer og det er derfor, at det kun er på Netflix du kan se de anmelderroste serier som House of Cards, Hemlock Grove, Arrested Development sæson 4 og den kommende komedieserie Orange is the New Black.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Einstein and the Bomb'

Hvis du er interesseret i Netflix lancering i Holland, så kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her: Link. Pris, indhold mv. vil blive offentliggjort senere på året.
Skriv kommentar