Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Streamingtjenesten Netflix runder 40 mio. medlemmer

Streamingtjenesten Netflix runder 40 mio. medlemmer

23/10/2013 | Flixfilm

netflix danmarkI forbindelse med offentliggørelsen af det seneste kvartalsregnskab fra Netflix blev det afsløret, at streamingtjenesten nu har rundet 40 millioner medlemmer. Det er 10 mio. mere end for bare et år siden. Det imponerende antal medlemmer er fordelt over de 41 lande hvor streaming-tjenesten er tilgængelig.

I kvartalsregnskabet skriver Netflix ligeledes, at modtagelsen af deres egenproduktioner som Orange Is the New Black og Hemlock Grove har været overvældende og tilføjer dertil at Orange Is the New Black nu er den mest sete originale produktion fra Netflix nogensinde. Den overgår dermed den meget anmelderroste House of Cards med Kevin Spacey. Netflix har derfor besluttet at fordoble næste års budget for egenproduktioner således de kan lave meget mere originalt indhold. Næste år vil man bl.a. kunne se nye sæsoner af House of Cards, Hemlock Grove og Orange is the New Black, og der vil de kommende måneder blive offentliggjort flere originale produktioner.

LÆS OGSÅ:   Se første teaser til 'Terminator Zero'

Netflix afslørede i deres forrige regnskab, at de ville satse mere på comedy og dokumentarer og mens vi har set flere nye stand-up shows på Netflix, så har der været langt mellem de eksklusive dokumenterfilm. I det seneste regnskab skriver Netflix dog, at de originale dokumentarer er på vej og vil blive tilføjet de kommende måneder.

Til sidst, pointerer Netflix at de ikke er færdige med at ekspandere og planlægger derfor at gøre streamingtjenesten tilgængelig i flere lande næste år.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar