Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Streamingtjenesten Netflix skaber splid i parforholdet

Streamingtjenesten Netflix skaber splid i parforholdet

21/05/2013 | Flixfilm

netflix dirty streaming cheatersNetflix har offentliggjort en bemærkelsesværdig undersøgelse som viser, at i halvdelen af alle amerikanske parforhold, er den ene part tilbøjelig til at være den anden utro. Det handler dog ikke om at være utro med naboen eller en kollega, tværtimod. Ifølge undersøgelsen vil 51 procent parforhold være den anden utro ved at se forud i en serie selvom de har aftalt, at se serien sammen.

Undersøgelsen afdækker desuden, at 21 procent ville være utro i sengen mens den anden ligger og sover, hvorimod 5 procent ville være utro på toilettet. Det er dog ikke helt umuligt at undgå dårlig samvittighed og derfor ville 14 procent også krybe til korset og fortælle om deres utroskab. Overraskende, ville 12 procent bare se afsnittet igen sammen med partneren og dermed “fake” sine reaktioner.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 28 – 2024)

Netflix’ indholdsdirektør Ted Sarandos fortæller til slut, at Netflix ikke kan holdes til ansvar for ægteskabelige problemer og at Netflix ikke dækker eventuelle samtale hos en parterapeut. Man skal derfor huske, at se Netflix med måde!

Se grafik af undersøgelsens resultater her og en tv-reklame her.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar