Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Street Fighter: The Legend of Chun-Li

Street Fighter: The Legend of Chun-Li

20/12/2013 | Flixfilm

Se Street Fighter: The Legend of Chun-Li på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Andrzej Bartkowiak
Skuespillere: Kristin Kreuk, Chris Klein, Neal McDonough, Robin Shou
Spilletid: 96 min
Land: Canada, India, USA, Japan, Thailand
Sprog: English, Hindi, Japanese, Thai
IMDb-karakter: 3.7

Beskrivelse: Forfulgt af en agent fra Interpol og en thailandsk detektiv, begiver en kriminalitetsbekæmpende martial kæmper ud på en mission for at redde hendes kidnappede far.


Se Street Fighter: The Legend of Chun-Li på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStreet Fighter: The Legend of Chun-Li havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Street Fighter: The Legend of Chun-Li ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Street Fighter: The Legend of Chun-Li herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Street Fighter: The Legend of Chun-Li er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Street Fighter: The Legend of Chun-Li stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar