Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Street Food: Latin America

Street Food: Latin America

21/07/2020 | Flixfilm

Se Street Food: Latin America på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Marsia Taha
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: I denne livlige dokumentarserie fortæller latinamerikanske stjernekokke om deres baggrund og blander traditionelle smage med nytænkning i deres lækre retter.


Se Street Food: Latin America på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Street Food: Latin America (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Street Food: Latin America (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Street Food: Latin America:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Street Food: Latin America er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Street Food: Latin America (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar