Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Street Food: USA

Street Food: USA

26/07/2022 | Flixfilm

Street Food: USA på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bill Esparza, J.J. Johnson, Lanai Tabura
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Få en bid af de mest elskede retter fra de amerikanske gader, og oplev samtidig hjertet, sjælen og de vidt forskellige mennesker bag maden.

Street Food: USA (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Street Food: USA på YouTube.Se Street Food: USA på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Street Food: USA (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Street Food: USA (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Street Food: USA, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Street Food: USA er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar