Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Street Food

Street Food

26/04/2019 | Flixfilm

Se Street Food på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Philip Hersh
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Tag med på en global kulturrejse med street food, og hør historierne om de mennesker, der laver de aromatiske retter.


Se Street Food på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStreet Food (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Street Food (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Street Food herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Street Food er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Street Food (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar