Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Street Kings

Street Kings

15/10/2021 | Flixfilm

Se Street Kings på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: David Ayer
Skuespillere: Keanu Reeves, Forest Whitaker, Hugh Laurie
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English, Turkish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Los Angeles-betjenten Tom Ludlow forsøger at komme sig over konens død og bliver knust, da hans navn dukker op som mistænkt for hendes død.

Street Kings havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Street Kings på YouTube.Se Street Kings på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Street Kings ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Street Kings stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Street Kings, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Street Kings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar