Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Street

01/11/2016 | Flixfilm

Se Street på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Martin Scorsese
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey
Spilletid: 180 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 8.2

Handling: En MMA-kæmper slutter sig til en undergrundsscene efter at have modsat sig en russisk bandeleder, der vil have ham som sin egen kæmper.Se Street på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Street havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Street ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Street er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Street stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar