Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » StreetDance

StreetDance

04/02/2015 | Flixfilm

StreetDance på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktion: Max Giwa, Dania Pasquini
Skuespillere: Nichola Burley, Richard Winsor, Ukweli Roach
Spilletid: 98 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: I dette hiphop-drama kæmper et streetdance-hold og en snobbet balletskole en forrygende kamp om territorium, da danseholdene er tvunget til at dele samme øvelokale.

StreetDance havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til StreetDance på YouTube.Se StreetDance på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om StreetDance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at StreetDance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame StreetDance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til StreetDance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar