Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Streets of Blood

Streets of Blood

01/12/2013 | Flixfilm

Se Streets of Blood på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Charles Winkler
Skuespillere: Val Kilmer, 50 Cent, Sharon Stone, Michael Biehn
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 4.4

Beskrivelse: Vi er i New Orleans, i tiden efter Hurricane Katrina. Andy er narko-betjent, der for det meste arbejder "under cover" for at knalde byens mange narkogangstere.


Se Streets of Blood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStreets of Blood havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Streets of Blood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Streets of Blood herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Streets of Blood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Streets of Blood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar