Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stretch and Bobbito: Radio That Changed Lives

Stretch and Bobbito: Radio That Changed Lives

01/12/2016 | Flixfilm

Se Stretch and Bobbito: Radio That Changed Lives på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Bobbito Garcia
Skuespillere: Anthony Alonso, Stretch Armstrong, B-Real, Janet Balis
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Denne dokumentar fokuserer på de populære radioværter Stretch and Bobbito i New York, som introducerede verden for hiphop i 1990'erne.


Se Stretch and Bobbito: Radio That Changed Lives på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStretch and Bobbito: Radio That Changed Lives havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stretch and Bobbito: Radio That Changed Lives ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stretch and Bobbito: Radio That Changed Lives herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stretch and Bobbito: Radio That Changed Lives er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stretch and Bobbito: Radio That Changed Lives stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar