Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stretch Armstrong: The Breakout

Stretch Armstrong: The Breakout

13/03/2018 | Flixfilm

Se Stretch Armstrong: The Breakout på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Skurkene hærger i Charter City, og Flex-fighterne – Jake, Ricardo og Nathan – har brug for din hjælp til at stoppe dem.


Se Stretch Armstrong: The Breakout på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStretch Armstrong: The Breakout havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stretch Armstrong: The Breakout ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stretch Armstrong: The Breakout herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stretch Armstrong: The Breakout er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stretch Armstrong: The Breakout stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar