Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stretch Armstrong: The Breakout

Stretch Armstrong: The Breakout

13/03/2018 | Ingen kommentarer

Se Stretch Armstrong: The Breakout på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Skurkene hærger i Charter City, og Flex-fighterne – Jake, Ricardo og Nathan – har brug for din hjælp til at stoppe dem.


Se Stretch Armstrong: The Breakout på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Stretch Armstrong: The Breakout havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stretch Armstrong: The Breakout ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stretch Armstrong: The Breakout herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stretch Armstrong: The Breakout er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stretch Armstrong: The Breakout stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar