Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stretch Armstrong & the Flex Fighters

Stretch Armstrong & the Flex Fighters

07/09/2018 | Flixfilm

Se Stretch Armstrong & the Flex Fighters på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ogie Banks, Scott Menville, Steven Yeun, Wil Wheaton
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Jake Armstrong og hans bedste venner forvandles ved et uheld til superhelte, som lærer at strække sig en del længere end almindelige teenagere.


Se Stretch Armstrong & the Flex Fighters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStretch Armstrong & the Flex Fighters (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stretch Armstrong & the Flex Fighters (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stretch Armstrong & the Flex Fighters herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stretch Armstrong & the Flex Fighters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stretch Armstrong & the Flex Fighters (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar